Numrat virtual për të pranuar SMS

Lista e numrave të përkohshëm online. 92 numra të disponueshëm. Përditësuar 10:52 01.03.2024

Numrat falas për të pranuar SMS

Marrja e SMS-ve në numrat virtualë të telefonit do t'ju mbrojë nga spam-i dhe mashtrimet gjatë regjistrimit, aktivizimit, verifikimit ose çlirimit të llogarive përmes SMS-ve në faqe interneti ose rrjete sociale.

Dëshironi numrin tuaj? Ndani këtë faqe me miqtë tuaj dhe na shkruani!

Lista e shërbimeve për të cilat numrat janë të përshtatshëm:

1cupis.ru
1xBet
1xbet.com
1xBet.ru
1xbetcom
1xstavka
Abubot
Accuindex
ACTION-MCFR
AIRBNB
AKBARS
ALCSMS
AliExpress
ALIPAY
AliSMS
Amazon
Ankama
Anster
antma
Apple
Apteka.RU
AptekaAprel

Këto janë numra të përkohshëm të telefonit ose quhen numra fals për të pranuar SMS. Ata janë të disponueshëm vetëm për një periudhë të shkurtër kohore dhe pastaj çaktivizohen. Disa numra virtualë të telefonit janë aktivë për disa muaj, ndërsa të tjerë vetëm për disa ditë.

Lista e numrave falas të verifikuar:

Numrat anonimë të disponueshëm të telefonit
VendiTelefoniStatusiSMS
Ukraine6866457550
Morocco7116701030
Denmark501537620
France6310387590
Britain74044538350
Kazakhstan4704570360
Russia93127057160
Russia92576865400
Lithuania6454674515
Estonia5606620811
Latvia2715034897
Poland669719770663
Colombia920130819819
Finland469456707807
Netherlands685289634881
1

Çfarë është një numër virtual

Në fakt, ky është një numër i rregullt, karta SIM e të cilit nuk është në telefonin tuaj, por në pajisje speciale (bankat SIM, më poshtë në foto). Ata ndërveprojnë me softuerin në anën e shërbimit për marrjen e SMS dhe ju japin një numër ose kod në llogarinë tuaj personale. Ju nuk keni nevojë të shqetësoheni më me asgjë. Numri lëshohet menjëherë, pas së cilës mund ta futni menjëherë gjatë regjistrimit, pastaj prisni që kodi të vijë tek ai dhe ta futni atë. OpenVox Simbank-320

Funksionet kryesore të bankave të tilla SIM: SMS në Email, Ndryshimi automatik IMEI, Bllokimi i thirrjeve hyrëse, Bllokimi i thirrjeve dalëse, SMS7 me shumicë, Përpunimi i kërkesave USSD, Dërgimi i SMS-ve, Marrja e SMS

Numri virtual është i përshtatshëm për regjistrimnë faqet ku duhet të merrni një telefonatë ose të futni një kod me një kod verifikimi. Nuk është i lidhur me përdoruesin, kështu që përdorimi i tij është plotësisht anonim. Duhet të kuptohet se njoftimi SMS do të funksionojë vetëm për faqen për të cilën është blerë. Një bankë SIM mund të punojë me disa porta gsm. Midis bankës SIM dhe portës gsm, ju nevojitet një kanal interneti me një shpejtësi transferimi të të dhënave të paktën 4 Mbps dhe me një vonesë minimale jo më shumë se 400 ms. Proxy servers nuk kërkohen.

1.1

Ku dhe për çfarë mund të përdoren numrat virtualë të telefonit?

Duke përdorur numra të tillë të përkohshëm për marrjen e SMS, regjistrohuni në rrjetet sociale(VK, ОК, Facebook, Instagram),konfirmoni lajmëtarët(Telegram, WhatsApp, Viber, WeChat)dhe emailet(Яндекс, Mail.ru, Gmail, Yahoo),dhe përdoret gjithashtu për faqe dhe shërbime të tjera online: tabelat e buletinit OLX, Avito, Yula, AUTO.RU, Twitter, SEOsprint, Steam, Uber, Gett, Microsoft, Tinder, Ozon, tregjet Ebay. Për më tepër, numrat e telefonit "të rremë" mund të përdoren për të marrë mesazhe personale një herë në internet në mënyrë që të mbeten anonimë dhe të mos blini një kartë SIM në të njëjtën kohë.Social Media Logo SMS Send

Shërbimet e numrave virtualë ju lejojnë të merrni mesazhe SMS në numrat tuaj, gjë që është shumë e dobishme në rastet kur:

Shërbimi bën të mundur marrjen e SMS pa përdorur celular dhe pa regjistrim. Kopjoni numrin e lëshuar, ngjisni atë në fushën e kërkuar në dritaren e verifikimit dhe dërgoni kodin SMS.

1.2

Si të përdorni një numër virtual?

Dallimi midis numrit të zakonshëm të telefonit dhe atij virtual është se në rastin e parë mesazhet dërgohen në celularin tuaj personal dhe në rastin e dytë do të shihni SMS në ndërfaqen e internetit të shërbimit specifik që përdorni.

Në fakt, nëse ky është një shërbim falas, atëherë do të ketë vetëm një listë numrash, zgjidhni cilindo numër që ju pëlqen dhe kopjoni atë. Ngjitni tashmë në faqen ku kërkohet.Copy number and send to service

Nëse shërbimi paguhet, atëherë ende duhet të zgjidhni kategorinë në të cilën do të përdoret numri, në mënyrë që të zgjidhni një unik që nuk është përdorur më parë. Kjo gjithashtu do të ndikojë në koston e dhomës. Për shembull, numrat nën Telegram kushtojnë nga 45 rubla, dhe nën OLX ose Avito - nga 13 rubla. Dhomat për kategori të tjera - nga 10 rubla.

1.3

Si të merrni SMS në një numër të përkohshëm?

  1. Zgjidhni një numër telefoni nga lista e mësipërme.
  2. Dërgoni SMS në këtë numër falas. Zakonisht SMS arrin menjëherë, por në varësi të ofruesit celular, mesazhet SMS mund të vonohen deri në 10 minuta.
  3. Klikoni "Përditëso të dhënat" dhe prisni që SMS të merret.
2

Video udhëzime për punë

3

Si të zbuloni se cilit operator i përket numri?

Mund të zbuloni se cilës operator celular i përket numri juaj i telefonit duke kontaktuar ofruesin tuaj të shërbimit ose duke përdorur shërbimin tonë - Verifikimi i çdo numri telefoni. Për ta bërë këtë, futni numrin në fushën përkatëse dhe klikoni në butonin "Përcaktoni operatorin". Pas kësaj, shërbimi do të ofrojë informacione për operatorin dhe rajonin të cilit i përket ky numër.

Periodikisht, lindin situata kur SMS thjesht nuk mund të arrijë tek adresuesi. Në këtë rast, shërbimi në internet nuk ka absolutisht asnjë lidhje me të, ky është një konflikt nga ana e ofruesit celular ose një dërguesi specifik. Gjithçka zgjidhet mjaft thjesht - duke përdorur një numër të ri një herë, mundësisht që i përket një vendi tjetër.

4

Shërbimi i numrave virtualë për marrjen e SMS online

është një gjenerues i besueshëm i numrave të telefonit me shërbim SMS që përdoruesit nga qindra vende të ndryshme mund ta përdorin për të përdorur numrat e telefonit për qëllime verifikimi. Përdorimi i shërbimit eliminon një sërë problemesh që lidhen me anonimitetin në rrjet. Besueshmëria e ofruesit të kartave SIM virtuale ju lejon të mos shqetësoheni për sigurinë e llogarisë tuaj për një kohë të gjatë. Shërbimi nuk varet nga puna e një personi, kështu që shërbimi është gjithmonë i disponueshëm. Llogaritë mund të aktivizohen gjatë gjithë kohës.

5

SMS e ndaluar

Çdo numër telefoni merr mesazhe SMS nga çdo faqe, madje edhe nga sistemet e pagesave dhe shërbime të tjera që lidhen me transaksionet financiare. Të gjitha kartat SIM në internet kanë një filtër automatik që bllokon mesazhet e padëshiruara. Ne premtojmë dërgim të shpejtë SMS dhe konfidencialitet të plotë. Shërbimi përdoret nga njerëz nga e gjithë bota.

6

Sa kushtojnë numrat e telefonit virtual për sms?

Të gjithë numrat e telefonit janë falas. Ne nuk paguajmë për përdorimin e numrave tanë të rremë. Të gjithë mund të kenë qasje në mesazhet SMS të marra. Ju mund të dërgoni një numër të pakufizuar mesazhesh verifikimi në numrat tanë të disponueshëm për të aktivizuar llogaritë tuaja. Numra virtualë me pagesë për SMS me një periudhë vlefshmërie 10-20 minuta, marrja me qira e një numri virtual të përhershëm nga 5 dollarë në muaj, marrja me qira e një numri për një periudhë të gjatë nga 1 dollarë në ditë. Ata kanë avantazhe të veçanta:

Zgjidhni një faqe interneti (shërbim) për t'u regjistruar

Lista e numrave virtualë të paguar
ServiceCostQuantity
Telegram0.05$165
WhatsApp0.35$2540
Facebook0.20$950
Shoppe0.19$163
WeChat0.15$614
Vkontakte0.14$864
Instagram0.14$1350
Netflix0.10$6841
FAQ
?
A ka ndonjë kufizim për marrjen e mesazheve në numrat pa pagesë?

Jo, të gjithë numrat virtualë mund të marrin një numër të pakufizuar mesazhesh dhe përdoruesi mund të ndryshojë një numër telefoni në një tjetër në çdo kohë nëse ai ndalon papritur marrjen e SMS, bëhet joaktiv ose kur marrja e SMS është e pamundur.

?
Mesazhet nuk merren në telefonin e specifikuar.

Ka disa arsye. Së pari, mund të jetë një papajtueshmëri banale, për shkak të së cilës operatori dhe burimi specifik në të cilin po përpiqeni të regjistroheni ose të kërkoni një mesazh kthimi nuk mund të arrijnë adresën e specifikuar. Së dyti, kjo faqe mund të jetë në listën tonë të zezë.

?
Ata thonë se numri është tashmë në përdorim. Pse?

Fakti është se telefonat e disponueshëm falas përdoren nga qindra njerëz (madje mund të shihni numëruesin e SMS-ve të marra për secilin prej tyre, ata shpesh numërohen në mijëra).

Faqja jonë përdor cookie.

Privatësia dhe Politika e Cookies: Kjo faqe përdor cookie. Duke vazhduar përdorimin e sajtit, ju pranoni përdorimin e tyre.